Pohjalaiset Tarttoon 2020!

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 03/04/2020 - 05/04/2020
Koko päivä

Kategoriat Ei Kategoriat


stävyysjärjestömme täyttää 150 vuotta, ja pohjalaiset järjestävät yhteislähdön Tarttoon vuosijuhlille 3.4.-5.4.2020!

Pohjalaisten yhteiskuljetus suuntaa Viroon perjantaina 3.4 ja paluu tapahtuu sunnuntaina 5.4. Viikonlopun ohjelmaan tulee kuulumaan muun muassa iltapukujuhla, cocktailtilaisuus ja olutpöytä.
Olemme varanneet myös hostellipaikkoja 50 ensimmäiselle halukkaalle.

Retkeä ennen järjestämme infoillan 27.3. juhlaviikonlopun kulusta sekä virolaisista tavoista. Lisäksi ilmoittautuneille lähetetään lisää infoa sähköpostitse.

Seuratkaa siis tiedotusta ja varatkaa viikonloppu jo kalenteristanne!

!!!!!!!!ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!!!!!!!

Rekisteröityminen toimii niin, että joko valitset pakettimatkan tai rekisteröidyt etukäteen vain vuosijuhlatapahtumiin, jolloin olet itse vastuussa majoituksestasi sekä matkustamisestasi.

Ilmoittautuminen on auki siten, että kullakin pohjalaisella osakunnalla on oma 17 paikan kiintiönsä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pakettimatka-kiintiöissä priorisoidaan fukseja ja cives. Kaikkien Tarttoon lähtijöiden tulee rekisteröityä tätä kautta, jottaa matkanjärjestäjät voivat ilmoittaa osallistumismäärän eteenpäin. Kiintiöt poistuvat 19. helmikuuta ja tämän jälkeen vielä jäljellä olevat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä osakunnasta riippumatta. Ilmoittautuminen sulkeutuu lopullisesti 29. helmikuuta kello 23.59 tai kun kaikki paikat ovat täynnä.

Pakettimatka:
Hinta tulee olemaan maksimissaan 180€/henkilö. Maksaminen tapahtuu oman osakuntasi kautta jälkikäteen: jokainen osakunta välittää maksuinfon tapahtuman jälkeen osallistujille. Osakunnat tukevat hintaa jonkin verran, joten reissu tulee siis lopulta maksamaan yksittäiselle osallistujalle vähemmän kuin 180€. Hinta sisältää laivaliput, majoituksen koko viikonlopun ajaksi, bussimatkat Tarttoon ja takaisin sekä koko viikonlopun tapahtumien hinnat (muun muassa tanssiaiset, juhlalounas sekä olutpöydän osallistumismaksu).

Kuljetusaikataulu:
Matka kohti Tarttoa alkaa perjantaina 3.4.2020 klo 9 m/s Finlandialla Länsiterminaali T2:sta. Satamassa tulee olla viimeistään puoli tuntia ennen lähtöä! Matka jatkuu Tallinnaan saavuttuamme yhteiskuljetusbussilla Tarttoon.
Takaisin Helsinkiin saavumme sunnuntaina 5.4.2020 klo 21.

Majoitus:
Osallistujille on varattu yhteensä 52 paikkaa hostellissa.

Itsenäisesti matkustavat:
Valitse lomakkeelta kohta ”Rekisteröidyn vain järjestön tapahtumiin”. Tällöin sitoudut maksamaan tapahtumista 94€ ja hankkimaan kuljetuksen Tarttoon itsenäisesti, sekä järjestämään itse majoituksen.

Tarkka tapahtuma-aikataulu ja lisätiedot lähetään ilmoittautuneille myöhemmin.

Mahdolliset lisäkysymykset voitte lähettää osoitteeseen: selts150@pohjalaiset.fi

ILMOITTAUTUMISLINKKI:
https://forms.gle/z7XT5ChFRXrk5ikB8