Muistio hallituksen kokouksesta 1/21

Osakunnan hallitus kokoontui tänä vuonna ensimmäistä kertaa 19. tammikuuta klo 18:00 Zoomissa. Kokous oli hallituksen järjestäytymiskokous, jossa sovittiin hallitustyöskentelyn raameista sekä asetettiin kuluvalle vuodelle tavoitteita.

Hallitus valitsi kokouksessa Osakunnan varapuheenjohtajaksi Casper Enckellin. Hallitus nimitti sääntömääräiset talous-, ohjelma- ja yhteiskunnallisen valiokunnan tehtäviinsä. Tämän lisäksi hallitus perusti vuosijuhlatoimikunnan. Toimiston sisustustoimikunnan ja verkkosivutoimikunnan jatkosta ja järjestelyistä ei päätetty vielä tässä kokouksessa.

Vuosijuhlatoimikuntaan valittiin jäseniksi Aleksi Kelloniemi, Juha Ojala, Casper Enckell, Aino Krook ja Miia Kariluoto. Toimikunta vastaa Osakunnan 114. vuosijuhlien järjestelyistä. Vuosijuhlat järjestetään etätapahtumana lauantaina 6.2.2021.

Vuoden 2021 budjettia ja toimintasuunnitelmaa valmisteltiin ja ne tulevat Osakunnan yleiskokouksen hyväksyttäviksi vuoden ensimmäisessä yleiskokouksessa, joka kokoontuu keskiviikkona 27.1.2021 kello 18.

Osakunnan viikkopäivystykset palaavat osakuntatiloihin vasta epidemiatilanteen parantuessa. Välttämättömät päivystysasiat pyritään hoitamaan etänä sähköisesti ja kirjeitse. Päivystysasioissa kannattaa kääntyä osakunnan toiminnanhoitajan puoleen.

Hallitus päätti myös jatkaa edellisvuonna aloitettujen erillisten projektien toteuttamista. Yksi näistä on ulkolipun keihäänkärjen hankkiminen. Toisena on myös maksullisen pilvipalvelun hankkiminen osakunnalle. Kolmantena projektina on sähköinen laskupohjajärjestelmä. Projektien vastuuhenkilöt osallistuvat talousvaliokunnan kokouksiin ja valmistelevat kokouksien pohjalta esityksen Osakunnan hallitukselle.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 9. helmikuuta kello 18:00 Zoomissa.