Osakuntaan liittyminen

Osakunnan jäseneksi pääset maksamalla 12 euron jäsenmaksun ja piipahtamalla toimistollamme jäsentietojen kirjaamista varten. Jäsenmaksun voit suorittaa vaihtoehtoisesti joko käteisellä PPO:n toimistolla, suoraan osakunnan pankkitilille tai HYY:n jäsenmaksun yhteydessä. Maksun suoritettuasi sinun täytyy vielä käydä maksukuitti mukanasi toimistolla kirjoittautumassa jäseneksi. Mikäli suoritat maksun HYY:n jäsenmaksun yhteydessä, voidaan suoritus todentaa myös WebOodin kautta. Käy toimistolla päivystysaikana.

Jäsenmaksu on lukuvuosittainen ja samansuuruinen kaikissa osakunnissa. Osakuntaan on ilmoittauduttava jäseneksi toimistolla joka vuosi, vaikka maksaisikin jäsenmaksunsa pankkisiirrolla tai HYY:n kautta. Pelkkä jäsenmaksun maksaminen EI siis riitä. Toimistolla piipahtaessasi saat lunastaa osakuntatarrasi, joka oikeuttaa sinut hyödyntämään osakunnan tarjoamia etuja. Ja muistathan, että voit olla vain yhden osakunnan jäsen kerrallaan!

Kun maksat jäsenmaksusi pankkiin, kirjoita tiedoiksi:

  • Tilinumero: PPO Nordea FI51 1271 3000 0823 09
  • Viite: 1122 varsinaiselle jäsenelle (Helsingin yliopisto)
    1135 ulkojäsenille (Muut korkeakoulut. Ulkojäsenien tulee olle ylioppilaita!)

Jäsenyyden uusiminen

Osakunnan jäsenyys tulee uudistaa lukuvuosittain. Maksa jäsenmaksusi ylläolevien ohjeiden mukaisesti ja poikkea toimistolla hakemassa uusi jäsentarra opiskelijakorttisi koristukseksi.