Sähköpostilista

Pohjois-Pohjalaisella Osakunnalla on oma postituslista, jonka avulla ilmoitellaan kaikelle kansalle osakunnan tapahtumista. Lista on osakunnan tärkein tiedotuskanava, joten sille kannattaa ehdottomasti kuulua!

Osakunnan sähköpostilistalle liittyminen ja eroaminen

Sähköpostilistalle liittyminen

Osakunnan postituslistalle liittyminen onnistuu lähettämällä ilmoittautumissähköpostia yliopiston postilista-automaatille osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Viestin tekstiosaan kirjoitat yksinkertaisesti: subscribe ppo-list oma@posti.osoite.fi – viestisi otsikolla ei ole väliä.

To: majordomo@helsinki.fi
Subject: subscribe ppo-list oma@posti.osoite.fi

Eroamisviesti

Jos haluat jostain syystä erota listalta, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. ja kirjoita viestin tekstiosaan: unsubscribe ppo-list oma@posti.osoite.fi – viestisi otsikolla ei ole väliä.

To: majordomo@helsinki.fi
Subject: unsubscribe ppo-list oma@posti.osoite.fi

Listan säännöt

Listalla on satoja jäseniä, joten mieti ensin kahdesti, mitä kirjoitat ja miten. Helpointa on ajatella raapustavansa vaikka pienen lehden mielipidepalstalle. Hyvään listakäyttäytymiseen kuuluu myös, ettet listaviestiin vastatessasi lähetä viestikopiota listalle, vaan osoitat vastausviestisi suoraan lähettäjälle, ellet viestisi sisältö suoraan hyödytä muitakin listallaolijoita.

HUOM! Osakunnan postituslista EI ole myynti-ilmoituksia varten. Isojen yleishyödyllisten tavaroiden ja osakunnan asuntoloihin selkeästi liittyvät ilmoitukset, kuten sohvan myyminen Vallilassa tai kaksion vuokraaminen kesäksi Patolassa, sen sijaan sallitaan.

Kaikille listalaisille voit lähettää postia kirjoittamalla osoitteeseen [ppo-list] (Lisää perään domain @helsinki.fi.)

Jos heräsi kysyttävää tai listalle liittyminen ei onnistu, niin lähetä kysymyksesi PPO:n atk-vastaavan sähköpostiin osoitteessa [ppo-atk].

Osakunnan nuorseniorilistalle liittyminen ja eroaminen

Liittymisviesti

Jos tunnet itsesi PPO:n nuorsenioriksi, ja haluat olla mukana kun tapahtuu, liity nuorseniorilistalle!

Postituslistalle liittyminen onnistuu lähettämällä ilmoittautumissähköpostia yliopiston postilista-automaatille osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Viestin tekstiosaan kirjoitat yksinkertaisesti: subscribe ppo-nuorseniorit oma@posti.osoite.fi – viestisi otsikolla ei ole väliä.

To: majordomo@helsinki.fi
Subject: subscribe ppo-nuorseniorit oma@posti.osoite.fi

Eroamisviesti

Jos haluat jostain syystä erota listalta, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. ja kirjoita viestin tekstiosaan: unsubscribe ppo-nuorseniorit oma@posti.osoite.fi – viestisi otsikolla ei ole väliä.

To: majordomo@helsinki.fi
Subject: unsubscribe ppo-nuorseniorit oma@posti.osoite.fi