Lupon kokous 1/2020

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 13/02/2020
18.00 - 23.30

Tapahtumapaikka
Ostrobotnia

Kategoriat Ei Kategoriat


Lupon vuoden 2020 eka saunailta ja salakavala suunnittelukokous on täällä!

Tule siis Möykkään porolla, suksilla (ei niillä parhaimmilla ku naarmuttuvat Helesingin asvaltilla), kelekalla, jalan tai millä urbanisoituneeseen tyyliisi parhaiten sopivalla tavalla haluatkaan ja vietä ilta Lupon kuluvan vuoden toimintoja suunnitellen. Suunnittelu hoituu sekä sohvalla että lauteella istuen, joten oma pyyhe ja jopa pefletti on suositeltavaa ottaa mukaan. Saunavuoroissa vuorottelemma sujuvasti nais-, mies- , seka- ja saunattomissa vuoroissa kysynnän ja tarpeen mukaan, joten paikalle voi saunan tai seuran perässä ilmiintyä milloin vain.
Lupon tapahtumien ideoinnissa vain taivas on rajana, joten jos sulla on pientäkään ideaa, mitä haluaisit luppolaisten seurassa tehä vuoden aikana, tuu ihmeessä saunailtaan (ei ole saunapakkoa)! Myöhemminkin ideoita ja toiveita otetaan vastaan, jos tämä satunnaisesti valittu päivä ei satu passaamaan aikatauluhin.

Elikkäs siis:

Lupon eka saunailtakokous vuodelle 2020
13.2.2020 klo 18->
Möykässä (Töölönkatua pari metriä Bottan ovesta ylöspäin, sisäpihalle ja sisäpihan vasemmasta peränurkasta kellarikerrokseen ja käytävää pitkin aivan perälle saakka)

– Pääporo 2020,
Inka