Lapin Lupon rapupiknik

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 16/09/2020
18.00 - 23.00

Tapahtumapaikka
Ostrobotnia

Kategoriat Ei Kategoriat


Vuoden odotetuimmat sitsit ovat tänä vuonna piknik – Lapin Luppo järjestää legendaariset rapujuhlansa rapupiknikkinä keskiviikkona 16.9. Hesperian puistossa!
Maistuisko ravut? Entäpä lömppi? Onko kauhia ikävä takasin Lappiin? Haluttasko ulkoilla vähäsen? Jos ”ehkä” kävi mielessä ees jossain kohtaa nii Lupon rapupiknik saattais olla just oikia paikka sulle! Ja koska lappilaiset ovat tunnetusti suvaitsevaista porukkaa niin sinnehän saa tulla vaikka oisit Oulusta, Kainuusta tai muualta etelästä. Luvassa on rapuisia ruokia, lömppiä, Mölkkyä ja muutaki kivvaa sekä tietenki lappilaista laatuseuraa.

Piknikille lähetään yhteislähdöllä Bottan edestä kello 18:00 mutta soppii sinne tulla suoraanki. Löytyy teltta pään päälle ja pressu perseen alle mutta kannattaa silti pukeutua semmosiin vaatteisiin ettei haittaa jos kastuu vähän. Tietenki jos hirviästi alkaa satamaan niin voidaan improvisoida joku vesitiiviimpi katos pään päälle, senhän näkkee sitte. Omia eväitä ja juomia saa kans tuua jos tuntuu ettei nälkä ja jano lähe Lapin noitien piknik-antimilla. Ja jos haluat zero-waste kuukauden hyväksi tehä ekoteon nii ota oma kuksa, lippa, muki tai muu juoma-astia mukkaan!

Käsihygieniasta pidetään huolta eli käsidesiä otetaan mukaan niin että varmasti riittää. Koronavilkun käyttöä suositellaan. Ja tulethan paikalle vain terveenä!

Piknikille hintaa tulee 10€ per nenä ja maksuohjeet kilahtaa sähköpostiin. Ilmoittautumaan pääset osoitteesta:

https://forms.gle/SPBU9xJNXvEVGXW7A

Ilmottautuminen sulkeutuu sunnuntaina 13.9 kello 23:59 ja on sitova. Kuitenki sairastapauksen sattuessa olethan yhteydessä sihteeriin niin saahaan ilmoittautuminen peruttua.
Nähhäänpä siis siellä!

Elikkä kertauksena
MITÄ: Lapin Lupon rapupiknik
MISSÄ: Hesperian puistossa
MILLON: 16.9 kello 18:00 lähemmä Bottalta, eihän siitä mee kauaa kävellä
HINTA: 10€

Terveisin,
sihteeri Miska Pohjanrinne
miska.pohjanrinne [at] helsinki.fi