Liikuntaexcursio tankotanssimaan

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 01/10/2020
18.00 - 21.00

Tapahtumapaikka
POLE4fit

Kategoriat Ei Kategoriat


Paljon toivottu tankotanssiexcu on täällä, joten läheppä pohjoispohjalaisessa seurassa testaamaan tätä monipuolista lajia!
Tankotanssi on hauskaa ja tehokasta liikuntaa, joka sopii kaikille liikuntataustaan, sukupuoleen ja ikään katsomatta. Tanssikoulu POLE4fitillä pääsemme ammattilaisohjaajan opastukseen yksityistunnille.

Tunti alkaa kello 19, ja lähdemme sinne yhdessä Bottalta klo 18.15. Voit tulla myös suoraan tanssikoululle osoitteeseen Lönnrotinkatu 41. Tulethan ajoissa, jotta ehdit vaihtaa vaatteet.

Exculle mahtuu vain 12 osallistujaa, joten ole nopea ja varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqZWq_RCkwZ6tOsFCKQ4Fx03T2fyxAX7lfiCz7RT_KJG_Asw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Ilmoittautumisen voit luonnollisesti perua mikäli sairastut. Ethän tule paikalle flunssaoireisena tai karanteenissa. Osallistujille suositellaan Koronavilkun käyttöä. Perumisesta voit ilmoittaa sähköpostitse (iida.siukonen@helsinki.fi). Samaan osoitteeseen voi lähettää myös mahdolliset kysymykset!

Excu kustantaa osallistujille 5 euroa. Maksuohjeet saat sähköpostitse.

Ota mukaan lyhyet shortsit, pieni pyyhe tangon puhdistamista varten sekä juomapullo. Lämmittelyyn suositellaan pitkähihaista paitaa ja pitkiä housuja. Shortsit ovat tärkeät, sillä ihon ja tangon välinen kitka on lajissa avainasemassa.

MITÄ? Tankotanssia!
MISSÄ? POLE4fit-tanssikoululla, yhteislähtö Bottalta!
MILLOIN? Torstaina 1.10. klo 18.15
MIKSI? Tankotanssi on kivvaa!
MITÄ MUKAAN? Liikuntavaatteet, shortsit, pieni pyyhe ja juomapullo!

terveisin liikuntavastaava Iida