PPO CXII vuosijuhla

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 09/02/2019
16.00 - 23.00

Tapahtumapaikka
Ostrobotnia

Kategoriat Ei Kategoriat


PPO:n 112. Vuosijuhlat tulevat! #SOS

Pohjois-Pohjalainen Osakunta juhlii CXII vuosijuhliaan Ostrobotnia-talolla 9.2.2019. Iltaan sisältyy glamouria, havuja ja paljon pohjoispohjalaisia – mikä olisi parempi tapa viettää iltaa?

Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella Ostrobotnian osakuntatiloissa 5. kerroksessa kello 16.00. Cocktail-tilaisuudessa järjestöt voivat tervehtiä 112. vuoden ikään kerennyttä osakuntaa. Tämän jälkeen siirrymme Ostrobotnian juhlakerrokseen, jossa tilaisuus jatkuu seppeleenlaskulla Jääkärihuoneessa kello 16.40. Pöytäosuuteen siirrytään klo 17.00, ja tarjolla on hyvää ruokaa ja juomaa, mielenkiintoista ohjelmaa unohtamatta! Juhlapuheen pitää Kajaanin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Miikka Kortelainen.

Juhlien jälkeen on hyvä siirtyä astetta vapaampiin kinkereihin, ja siirrymmekin pari kerrosta ylöspäin jatkoille juhlimaan. Jatkoilla kiitämme kuraattori Elina Salmua kuluneista vuosista ja toivotamme Osakunnan valitseman uuden kuraattorin tervetulleeksi käätyjenvaihdossa klo 24 alkaen.

Illalliskortin hinta:
Fuksi: 60€ (50€)
Civis: 70€ (60€)
Muut: 80€ (70€)
Suluissa alkoholiton hinta.

Mikäli haluat, on mahdollista ostaa myös kannatusillalliskortti, jonka hinta on 100 euroa. Kannatusillalliskorttien tuotot käytetään vuosijuhlan järjestämiseen.

Sillis: 10 € etukäteen maksettuna, 12 € paikan päällä

Pukukoodina on juhlapuku akateemisin kunnia- ja ansiomerkein.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta, ja ilmoittautua voit osoitteessa aina 20.1. saakka. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuohjeet ilmoitetaan myöhemmin tällä sivulla ja lähetetään osallistujille myös sähköpostitse.

Ystävällisin terveisin,
Inka-Mari Sarvola ja Aino Pesola
Vuosijuhlamestarit
Pohjois-Pohjalainen Osakunta

P.S. jos minkään asian suhteen tulee ongelmia, voit ottaa yhteyttä vuosijuhlamestareihin (inka-mari.sarvola@helsinki.fi tai aino.pesola@aalto.fi)

Ilmoittautumislinkki:
https://goo.gl/forms/VpKABqORlVp9vakC3