PPO ja EPO fuksi-ilta 2

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 22/10/2020
19.00 - 23.00

Tapahtumapaikka
Ostrobotnia

Kategoriat Ei Kategoriat


Tervetuloa Pohjois-Pohjalaisen ja Etelä-Pohjalaisen Osakunnan toiseen fuksi-iltaan!

Toinen fuksi-ilta toteutetaan rastikiertelynä, jossa tarkoituksena on kiertää kaikki Helsingissä sijaitsevat osakuntatalot. Kiertely toteutetaan ennalta jaetuissa ryhmissä ja ryhmien on tarkoitus suorittaa jokaisen osakuntatalon kohdalla jokin tehtävä. Turvallisuuden vuoksi rastikiertely alkaa Bottalta porrastetusti ja rastit voi suorittaa vain tietyssä järjestyksessä.

Fuksi-illat ovat erityisesti uusille osakuntalaisille suunnattuja tapahtumia ja siksi mainio tilaisuus päästä mukaan osakuntatoimintaan. Nimestä huolimatta mukaan ovat tervetulleita myös jo aikaisemmin osakuntaan liittyneet, vaikket olisikaan ehtinyt vielä juuri Bottalla viettää aikaa. Tapahtumaan on ilmoittautuminen, joka aukeaa 16.10. ja päättyy tapahtumaa edeltävänä iltana. Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin sähköpostilla tieto siitä, mihin aikaan Bottalle tulisi saapua.

Fuksi-ilta järjestetään tilanteesta johtuen täysin ulkona, joten tapahtumalla on säävaraus. Huonon sään sattuessa tapahtuma järjestetään etänä Discordissa ja tästä tiedotetaan viimeistään 22.10. aamulla. Ethän tule tapahtumaan, jos tunnet itsesi yhtään kipeäksi. Tapahtumassa tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä.

MITÄ? Osakuntatalojen rastikiertely!
MISSÄ? Lähtö Bottalta (Töölönkatu 3 A)
MILLOIN? 22.10. alkaen klo 17
ILMO: https://forms.gle/ebjskkSB74KDPLhd7

Nähdään!
Terkuin,
PPO:n Fuksimajurit Elina ja Sara
EPO:n Fuksimajurit Suzanna ja Kaisla