PPO:n ja EPO:n vappusitsit etänä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 29/04/2020 - 30/04/2020
17.30 - 02.00

Kategoriat Ei Kategoriat


Ehditkö jo surra tämän vuoden vappusitsejä? Äläpä vielä, sillä täältä tulee etäsitsit! Bottan viidennen kerroksen juhlasalin sijaan ne järjestetään turvallisesti etänä Zoomissa. Vedä siis haalarit jalkaan, koristele tietokoneesi serpentiineillä ja virittäydy Zoom-keskusteluun 29.4 klo 17:30! Luvassa on yhdessä laulua, syömistä ja pelailua, kuten kunnon sitseille kuuluu.

Juhlat alkavat klo 17:30 alkumaljoilla ja sillä, että saadaan kaikkien tekniikka toimimaan. Pöytiin siirrytään klo 18. Sitsien tekninen toteutus toimii niin, että yhteislaulut ja yhteinen ohjelma tehdään yhdessä, ja muulloin pöytäryhmät jakautuvat Zoomin breakout roomeihin helpompaa jutustelua varten. Sitsiruuat ja -juomat osallistujat joutuvat valitettavasti hankkimaan itse. Varaudu valmistelemaan mahdollisuuksien mukaan alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, alkumalja, snapsi, ruokajuoma, kahvi/tee ja kahviavec.

Ilmoittaudu mukaan sitseille tästä viimeistään 27.4.: https://forms.gle/wnJKfakQVKDdEp1v5

Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Lataathan Zoomin sovellusversion, breakout roomit eivät toimi selainversiossa.

MITÄ: vappusitsit mutta turvallisesti etänä
MISSÄ: kotonasi Zoomin välityksellä
MILLOIN: 29.4. klo 17:30
MIKSI: jos luulit että wapu ei ala, olit väärässä