Yhteisosakuntalaiset kesäjuhlat 16.7–18.7 Hämiksen mökillä ilmoittautuminen

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 17/06/2021
00.00

Kategoriat Ei Kategoriat


Sitsit, rantasauna, grillikatos, karaoke, bileet, DJ sekä mahdollisesti palju ja esiintyjiä — tätä kaikkea on suunniteltu yhteisosakuntalaisille kesäjuhlille, joita vietetään tänä kesänä 16.–18.7. Hämiksen kesähuvilalla Koivuniemessä, Hausjärven Oitissa.

Hämiksen kesähuvilassa on noin 40 nukkumapaikkaa ja lopuille riittää lääniä telttailuun! Tapahtumaan järjestetään bussikuljetus Helsingistä, mutta jos bussiaikataulu ei sovi, paikalle pääsee helposti myös junalla! Tänä viikonloppuna Koivuniemeen ei kannata tulla nukkumaan!

Tapahtuman tarkempi aikataulu selviää heinäkuun alussa, koska koronatilanne vaikeuttaa vielä suunnittelua. Lisäksi sää vaikuttaa sitsien ajankohtaan. Ilmoittautuminen kuitenkin avataan jo torstaina 17.6. klo 12, jotta tiedetään, kuinka isolle porukalle juhlia suunnitellaan. Paikkoja riittää lähtökohtaisesti sadalle nopeimmalle, mutta jos osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma itsessään on maksuton, mutta aamupalat, kuljetukset ja sitsit maksavat erikseen!

Mukaan tarvitset:
* oman pyyhkeen
* makuupussin / lakanat
* grillattavaa
* teltan (jos omistat)

Lisätiedot:
Ville Hänninen / toiminnanohjaaja(at)hamalais-osakunta.fi
Casper Enckell / casper.enckell(at)helsinki.fi
Nasti Pelvo / nasti.pelvo(at)helsinki.fi

Ilmoittautumislomake: https://hamis.nettilomake.fi/form/11453