Yleiskokous

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 12/05/2020
18.00 - 21.00

Kategoriat Ei Kategoriat


Hyvät osakuntalaiset! Koronatilanteen aiheuttamat poikkeusolot jatkuvat. Olen yhdessä hallituksen kanssa päättänyt, että lykkäämme kaikkien yleiskokousasioiden käsittelyä syksyyn, mikäli vain mahdollista. Esimerkiksi normaalisti kevään yleiskokouksessa käsiteltävä osakunnan tilinpäätös käsitellään syksyllä. Yksi päätösasia on kuitenkin tavalla tai toisella hoidettava: PPO:n tulee ehdottaa hallituksen jäseniä sekä tilintarkastajia ravintolayhtiöllemme Oy Botta Ab:lle sen yhtiökokouksessa 9.6.2020.
Päätämme näistä PPO:n ehdotuksista etäkokouksena järjestettävässä yleiskokouksessa ti 12.5.2020 klo 18. Yleiskokoukseen on poikkeuksellisesti ilmoittauduttava etukäteen viimeistään maanantaina 11.5.2020: https://forms.gle/W63pugepNqT8zCHk8.
Osakunnan säännöt eivät ota kantaa etäkokouksena järjestettävään yleiskokoukseen. Olen kuitenkin keskusteltuani osakuntalaisten sekä osakunnan hallituksen ja inspehtorin kanssa todennut etäkokouksen järjestämisen tässä tilanteessa demokraattisimmaksi tavaksi valita edustajamme ravintolayhtiömme hallitukseen seuraavan yhden vuoden toimikaudelle.
Nykyiset ppo:laiset hallituksen jäsenet Noora Eilola ja Ville Similä ovat molemmat ilmoittaneet minulle, että ovat käytettävissä jatkokaudelle. Ravintolayhtiön tilanne on koronatilanteesta johtuen todella haastava. Kuraattorina mielipiteeni on, että tämä ei ole erityisen hyvä hetki vaihtaa hallituksen jäseniä ja toivoisinkin kovasti, että osakunta antaisi Eilolalle ja Similälle luottamuksen jatkaa tehtävässä. Mikäli tehtävään on muita kiinnostuneita, pyytäisin ottamaan minuun yhteyttä mahdollisimman pian ja viimeistään sunnuntaina 10.5., mahdollisia järjestelyitä varten.
Loppuun vielä lyhyesti haluaisin sanoa, että kevätlukukauden lähestyessä loppuaan osakunnankin on aika alkaa suunnata ajatuksia kohti (kaikkien aikojen aktiivisinta?) syksyä! Osakunnan toiminta on juuri sellaista kuin sen jäsenet haluavat yhdessä toteuttaa. Meillä on tilaa ideoille ja erinomaiset mahdollisuudet myös toteuttaa niitä! Nyt siis ideanikkarit naputtelemaan viestiä ohjelmavaliokunnan pj Juhalle, hallituksen pj Annukalle tai vaikka minulle.
Parhain terveisin, kuraattori Aleksi Kelloniemi, aleksi.kelloniemi@gmail.com