Tapahtuma

Fuksidisco ja etkot

05.09.2022
18:30
Töölönkatu 3 A 5. kerros
Yliopiston avajaiskarnevaalien jälkeen ilta jatkuu yhteispohjalaisilla Fuksidiskojen etkoilla Ostrobotnian 5. kerroksessa klo. 18.30 alkaen. Tule mukaan nauttimaan hyvästä seurasta ennen karnevaalipäivän huipennusta! Etkoilta on yhteislähtö klo. 21 alkavaan Fuksidiskoon Tavastialle. Fuksimajurien kanssa saapuvien etkoilijoiden ei tarvitse jonottaa tapahtumaan sisälle.
Fuksidiskosta:
Fuksidisko palaa kahden koronavuoden jälkeen isompana kuin koskaan maanantaina 5.9. Klo 21-04. Aikaisempina vuosina Ostrobotnian juhlasalin täyteen vetänyt tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Tavastia-klubilla! Tänä vuonna tapahtumaan on VAPAA PÄÄSY, mutta eteispalvelumaksu (3,5€) tulee jokaisen maksaa. Tervetuloa jatkamaan HYY:n avajaiskarnevaaleja syksyn kuumimpaan diskoon! Bileissä on tarjolla alennushintaisia juomia ja musiikista vastaa DJ Nenso. Tavastian lavalle nousee myös Nuppu Oinas, jonka tuorein biisi ’En mä kaadu’ on trendannut viime viikkoina kovasti!
Ota siis opiskelijakaverisi mukaan ja tule viettämään iltaa poikkitieteellisiin osakuntabileisiin! Sisäänpääsyyn vaaditaan voimassa oleva opiskelijakortti sekä vähintään 18 vuoden ikä — ei siis tarvitse olla vielä minkään osakunnan jäsen. Myös civikset ovat erittäin tervetulleita!
MITÄ: Fuksidiskon yhteispohjalaiset etkot
MISSÄ: Ostrobotnialla 5. kerroksessa
MILLOIN: Maanantaina 5.9. klo. 18.30 alkaen

Tulevia tapahtumia

28.09.2022

Osakuntailta: Kävelyretki Keskuspuistoon

Lue lisää

30.09.2022

Maakuntien väliset turnajaiset

Lue lisää

Ajankohtaista

28.8.2022

Tanssikerhon syyskauden kurssit alkavat

Lue lisää

11.5.2022

Toimistopäivystykset tauolla kesän ajan

Lue lisää