Tapahtuma

Fuksipuisto + jatkot

03.09.2022
14:00
Hesperian puisto & Ostrobotnia 5. krs
Tervetuloa osakuntiin ja Fuksipuistoon! Osakunnat kokoavat eri alojen opiskelijoita yhteen ja järjestävät monenmoista toimintaa, kuten juhlia, urheilua, sitsejä, kulttuuririentoja ja harrastustoimintaa. Yhtä lailla osakunnat tarjoavat jäsenilleen tukea esimerkiksi asuntojen ja stipendien muodossa.
Olitpa sitten humanisti, fyysikko, oikkari tai lääkisläinen, olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan. Monissa osakunnissa mukana on myös opiskelijoita esimerkiksi Aalto-yliopistosta, Metropoliasta, Arcadasta, Hankenista, Diakista ja Haaga-Heliasta!
Erityistä on, että osakunnat jakautuvat maakuntien mukaan. Mukaan osakuntiin kuitenkin pääsee, vaikka ei kanta-alueelta kotoisin olisikaan.
Nyt kaikki osakunnat järjestävät yhdessä esittäytymistapahtuman lauantaina 3.9.2022 klo 14-20.
Tapahtuma järjestetään Hesperian puistossa! Maksuttomassa ulkoilmatapahtumassa pääsee kiertämään ständejä ja tutustumaan eri osakuntien touhuihin. Paikalle voi tulla monen maissa tahansa yksin tai kavereitten kanssa, ja ständejä voi kierrellä vapaasti.
———————————————————-
Lämpimästi tervetuloa fuksipuiston jälkeen lauantaina 3.9 Bottalle yhteispohjalaisille jatkoille! Puistoilun jälkeen on siis mahtava mahdollisuus päästä näkemään ihan käytännössä osakuntatilamme Ostrobotnialla, minkä lisäksi jatkoilla pääsee tutustumaan osakuntalaisiin ja näkemään toimintaamme. Jatkoilla on myös luvassa beer pong- ja flip cup- turnaukset!
Ovet ovat auki jatkoille klo 20-22. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta näytäthän ovella opiskelijakorttia tai osakuntatarraa. Varaa mukaan myös käteistä.
Toivottavasti nähdään Bottalla!

Tulevia tapahtumia

28.09.2022

Osakuntailta: Kävelyretki Keskuspuistoon

Lue lisää

30.09.2022

Maakuntien väliset turnajaiset

Lue lisää

Ajankohtaista

28.8.2022

Tanssikerhon syyskauden kurssit alkavat

Lue lisää

11.5.2022

Toimistopäivystykset tauolla kesän ajan

Lue lisää