Tapahtuma

Silentopia teatteri-excu

20.04.2022
18:00
Espoon kaupungin teatteri

Seuraavalla PPO:n kulttuuriexculla suunnataan Espoon Kaupunginteatteriin katsomaan Silentopia Tanssiteatteri esitystä torstaina 21.04. Interaktiivinen esitys yhdistää tiedettä ja taidetta pureutuessaan ilmastokriisiin. 

 

Lisätietoja esityksestä: https://espoonteatteri.fi/esitykset/silentopia/ 

Huom! Esityksessä käytetään teatterisavua ja erilaisia luonnontuoksuja. 

Exculle on yhteensä 15 paikkaa. Excun hinta on osallistujalle 5€, otathan opiskelijakortin mukaan! Maksuohjeet lähetetään myöhemmin sähköpostilla. Ilmoittautua voi tällä lomakkeella: https://forms.gle/DN9Aygj4Y13z8dzd7 

Ilmoittauduthan mahdollisimman nopeasti, sillä esitykseen on rajallinen määrä istumapaikkoja. Ilmoittautuminen on auki 16.04. asti tai kunnes excu on täynnä tai esitys loppuunmyyty. 

Järjestäjä on ottanut paikan 179 riviltä 6. Kun olet ilmoittanut järjestäjä varaa sinulle lipun läheltä omaa istumapaikkaansa, ja voit toki myös tarkentaa istumapaikkatoivetta Google lomakkeessa. 

Espoon kaupunginteatteriin pääsee kätevästi metrolla, johon tarvitset HSLn AB vyöhykkeen lipun. Yhteislähtö Bottalta on 18:00, ja esitys alkaa 19:00. Paikalle voi saapua tietenkin myös omin neuvoin, nähdään aulassa 18:40! 

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

11.5.2022

Toimistopäivystykset tauolla kesän ajan

Lue lisää

5.5.2022

Tanssikursseja ja tanssibileet Bottalla toukokuussa!

Lue lisää