Ylimääräinen asuntohaku

PPO:lle on elokuussa valmistumassa 10 uutta asuntoa osoitteeseen Rautalammintie 3 D. Ylimääräinen asuntohaku näihin Rautalammintien Huipun kämppiin järjestetään yhdessä EPO:n kanssa 24.5. alkaen. Tiedotamme haun avautumisesta lisää tällä viikolla sähköpostilistalla ja somessa. 

Helsingin yliopiston Pohjois-Pohjalaiselle Osakunnalle (PPO) ja Etelä-Pohjalaiselle Osakunnalle (EPO) on valmistumassa uusia opiskelija-asuntoja Helsingin Vallilaan elokuun puolessavälissä 2021. Osakuntien asuntoja ovat tervetulleita hakemaan niin osakuntien nykyiset jäsenet kuin myös uudet jäsenet. 

Pohjalaisten osakuntien ylimääräinen asuntohaku Rautalammintien Huipun asuntoihin on 24.5. – 14.6.2021. Asukasvalinnat asuntoihin tehdään kesäkuun aikana, ja vuokrasopimukset alkavat 13.8.2021. Asuntoja haetaan Pohjalaisten osakuntien Kämppä-järjestelmässä.

Rautalammintien Huipun asuntoja on varattu PPO:lle 10 yksiötä ja EPO:lle 24 yksiötä ja 2 kaksiota. PPO:n asuntoja hallinnoi Artin säätiö, joka on PPO:n ja Karjalaisen Osakunnan yhteinen säätiö.

Asunnot sijaitsevat Vallilassa osoitteessa Rautalammintie 3d, josta on hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi keskustakampukselle, Kumpulan kampukselle ja Triplaan. Kiinteistössä on kaksi saunaosastoa, pesutupa, kerhotila ja jokaiselle asunnolle oma häkkivarasto. Kiinteistössä ei ole autopaikkoja. Kohde on savuton.

Vesimaksu, nettiyhteys (50 MB) ja pesutuvan käyttö sisältyvät vuokraan. Kunkin vuokralaisen tulee tehdä oma sähkösopimus. Laajaa kotivakuutusta edellytetään. Vuokravakuus (takuuvuokra) on yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Lisätietoa löytyy osoitteesta: https://pohjalaiset.fi/fi/rautalammintien-huipun-ylimaarainen-asuntohaku-2021/