Kriminaaliklubi

Kriminaaliklubi on Helsingin yliopiston Pohjois-Pohjalaisen osakunnan juristikerho. Vuonna 1920 perustettu Kriminaaliklubi on Suomen juristikerhoista vanhin ja perinteikkäin. Kriminaaliklubin tarkoituksena on lisätä jäsentensä lainopillista tietämystä ja edistää jäsentensä opintoja sekä keskinäistä kanssakäymistä. Kriminaaliklubi järjestää jäsenilleen säännöllistä ja monipuolista toimintaa läpi vuoden. Klubin tapahtumiin saavat osallistua vain Kriminaaliklubin jäsenet. Klubin jäseneksi pääseminen edellyttää opiskelua Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa, Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan jäsenyyttä, sekä vahvoja ja pysyviä siteitä Pohjois-Pohjanmaahan, Kainuuseen tai Lappiin.

Vuonna 2020 Kriminaaliklubi juhlistaa satavuotista taivaltaan ikimuistoisin menoin. Kriminaaliklubin 100. vuosijuhla järjestetään 24.10. Finlandia-talolla ja Bottalla. Jokainen kriminaaliklubilainen on lämpimästi tervetullut juhlaan.

Vuoden aikana tullaan lisäksi järjestämään muuta Klubin arvokasta historiaa juhlistavaa ohjelmaa.  Lisätietoja vuosijuhlista ja ilmoittautumisohjeet tapahtumiin saa ottamalla yhteyttä puheenjohtaja Aleksi Toivaseen taikka vuosijuhlamestari Matias Penttilään.

Kriminaaliklubin puheenjohtaja 2020

Aleksi Toivanen

aleksi.m.toivanen(at)helsinki.fi

Kriminaaliklubin vuosijuhlamestari 2020

Matias Penttilä

matias.s.penttila(at)helsinki.fi