Osakuntatilat

Klubihuone

Klubihuone on Ostrobotnian 5. kerroksessa. Sinne tilataan melkein kaikki kanta-alueen paikallislehdet sekä monia valtakunnallisia lehtiä. Lehtien lueskelun lisäksi Klubihuone on yleinen seurustelupaikka ja siellä järjestetään myös pienempiä pöytäjuhlia.

Jos Klubihuoneesta puuttuu joku sinun mielestäsi sinne kuuluva lehti, niin ilmoita epäkohdasta kirjastolle niin lehti saatetaan jopa tilata.

Juhlasali

Juhlasalissa järjestetään suurin osa osakunnan lukuisista pöytäjuhlista. Bileiden ajaksi pöydät kerätään pois, diskolaitteisiin väännetään virrat päälle ja Juhlasali muuttuu tanssilattiaksi. Saliin mahtuu noin 80 juhlijaa, joten suurimmat pöytäjuhlat, kuten vuosijuhlat, järjestetään ravintola Manalan tiloissa. Arkipäivisin Juhlasalissa eletään rauhallisempaa elämää: mm. kuoro ja tanssikerho kokoontuvat siellä. Tarvittaessa Juhlasali toimii myös kokoustilana.

Teatteri

Teatteri on Ostrobotnian olohuone. Siellä voit katsella telkkaria ja pelata Wiillä, lukea lehtiä tai vaan löhötä sohvilla. Teatteri on myös sunnuntaihengailujen pitopaikka. Elokuvanautinnot takaa videotykki ja enemmän kuin riittävä äänentoisto.

Ostrobotnian kirjasto

Osakuntakerroksesta löytyy myös Ostrobotnian kirjasto, osakuntalaisen apu tenttikirjojen metsästykseen. Kirjastossamme on eri alojen kirjallisuutta, erityisesti perus- ja aineopintojen tenttikirjoja, eikä kaunokirjallisuuttakaan ole unohdettu.

Kirjastossa on myös yleisöpäätteitä nopealla internet-yhteydellä. Tule tutustumaan ja juomaan samalla kirjastopäivystäjän keittämää kahvia!

Kokoushuone

Kokoushuonetta käytetän nimensä mukaisesti kokouksiin. Kokoushuoneessa sijaitsee myös kerhojen varastotilat.

Möykkä-sauna

Möykkä sijaitsee Ostrobotnian kellarissa St. Urho’s -pubin alapuolella, jonne kuljetaan sisäpihan kautta. Saunan ja pukuhuoneen lisäksi löytyvät keittiö ja biletilat, joissa ilta sujuu rattoisasti. Monet osakuntakerroksesta alkaneet juhlat päättyvät ennemmin, tai yleensä aika paljon myöhemmin, Möykkään.

Tilojen ulosvuokraus

Osakuntatiloja vuokrataan rajoitetusti nykyisille ja entisille osakuntalaisille. Katso lisätietoja PV:n sivuilta.