Oulun Toivo

Ookkonää Oulusta? Sykkiikö suonissasi terva? Vai koekkonää Toripolliisin ja känkyn muuten vaan lähheiseksi?

Oulun Toivo on Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan ainoa kaupunnikerho, jonka tavoitteena on järjestää nimensä mukaisesti monipuolisia tapahtumia oululaisessa seurassa. Tapahtumiimme ovat tervetulleita myös muut pohojoispohojalaiset ja oululaismieliset Pohjois-Skandinavian pääkaupungin hengessä.

Tapahtumavalikoimaamme lukeutuvat lukuisat saunaillat, joissa on myös mahdollisuus kilpailla maineesta ja kunniasta korttipeli tupen merkeissä. Jokavuotisiin tapahtumiin kuuluvat myös vapun lähtölaukaus: Pre-Wappu Franzénin lakituksineen, ja loppuvuodesta pidettävät vuosijuhulat. Kerhon omana erikoisuutena ovat myös kanta-alueella (eli Oulussa) järjestettävät tapahtumat. Esimerkkinä tästä erikoisuudesta on perinteeksi muodostunut tapaninpäivän känkkyexcursio.

Toimintamme on monipuolista ja pyrkii vastaamaan jäsenistön toiveisiin. Oulun Toivon aktiivit toivottavatkin kaikki toiminnasta kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiin ja kerhon muuhun toimintaan. Kerhon tapahtumista tiedotetaan Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan Facebook-sivuilla ja osakunnan yleisellä sähköpostilistalla.

Kerhon virkailijat toimikaudelle 2021

Puheenjohtaja (eli kapteeni) – Aleksi Pikka

Varapuheenjohtaja (eli försti) – Sara Seppänen

Taloudenhoitaja (eli tervaporvari) – Lauri Kunnas

Känkkyvaliokunnan puheenjohtaja – Eetu Rimo

Munkkivastaava – Iina Pelander

Simavastaava – Juha Ojala

Turhake (arkistonhoitaja) – Casper Enckell

Meemimestari – Hannu Häikiö

Saunalautturi – Anton Kouvalainen

Separatistien vakooja – Aino Krook

Rössypottumestari – Annukka Rytky