Kriminaaliklubi

Kriminaaliklubi on Helsingin yliopiston Pohjois-Pohjalaisen osakunnan juristikerho. Vuonna 1920 perustettu Kriminaaliklubi on Suomen juristikerhoista vanhin ja perinteikkäin. Kriminaaliklubin tarkoituksena on lisätä jäsentensä lainopillista tietämystä ja edistää jäsentensä opintoja sekä keskinäistä kanssakäymistä. Kriminaaliklubi järjestää jäsenilleen säännöllistä ja monipuolista toimintaa läpi vuoden. Klubin tapahtumiin saavat osallistua vain Kriminaaliklubin jäsenet. Klubin jäseneksi pääseminen edellyttää opiskelua Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa, Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan jäsenyyttä, sekä vahvoja ja pysyviä siteitä Pohjois-Pohjanmaahan, Kainuuseen tai Lappiin.

Vuonna 2022 Kriminaaliklubi juhlii 102-vuotisjuhliaan. Vuosijuhlat järjestetään 15.10. Bottalla. Kaikki klubilaiset ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan juhlintaan.

Kriminaaliklubilla on tiedotuskanavanaan oma sähköpostilista, johon voi liittyä ottamalla yhteyttä klubin tiedotusvastaava Elmo Hurskaiseen. Klubilla on myös oma Facebook-ryhmä.

Kriminaaliklubin puheenjohtaja 2023

Mikko Männistö

Kriminaaliklubin tiedotusvastaava 2023