Lapin luppo


Lapin lupon maakuntakerhossa kokoontuu Lapista tulleet tai ihan vain lapinmieleiset jäsenet yhteen. Vuosittaisena ohjelmanamme on järjestää erilaisia sitsejä ja yhteistä tekemistä kuten syksyn rapujuhlat ja poronkäristysteemaiset Poropeijaiset.

Pidämme uusien kerhovirkailijoiden valinnan ja vuoden viimeisen kokouksen eli Seitakäräjät ennen joulua järjestettävien Poropeijaisten yhteydessä. Käymme myös makumatkoilla erilaisissa ravintoloissa ympäri Helsinkiä Luppo goes delicious-tapahtumissa. Luppo omistaa myös kesäistä purjehtimista varten kumiveneitä, joilla kerhomme on vallannut jo useita lähiseudun vesistöjä ja altaita.

Luppolaiset saavat pohjattoman energiansa Lupon enemmän tai vähemmän salaisella reseptillä valmistetusta lappilaisesta perinnejuomasta, lömpistä. Tätä lömppiä voit päästä ihastelemaan useimmissa tapahtumissamme ja myös melko useissa muissakin osakunnan tapahtumissa. Kerhon tapahtumista tiedotetaan Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan facebookissa, osakunnan sähköpostilistalla ja Lupon omilla facebook-sivuilla. Tapahtumiimme ovat tervetulleita kaikki lapinmieliset pohjoispohjalaiset.