Liittyminen

Jäseneksi?

Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan jäsenistö koostuu varsinaisista jäsenistä sekä ulkojäsenistä. Sääntöjen mukaan Osakunnan varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä Helsingin yliopiston kirjoissa oleva opiskelija, jolla on maakunnallisia tai sukulaissiteitä kanta-alueelle tai joka muuten osoittaa kiinnostusta osakunnan kanta-aluetta kohtaan eikä kuulu mihinkään muuhun osakuntaan.

Osakunnan ulkojäseneksi voidaan hyväksyä muuta korkeakoulututkintoa suorittava ylioppilastutkinnon suorittanut opiskelija, joka muutoin täyttää aiemmat ehdot. Ulkojäsenten ainoa ero varsinaisiin jäseniin on se, ettei ulkojäsenillä ole äänivaltaa yleiskokouksissa.

Osakuntaan liittyminen

Pohjois-Pohjalaiseen Osakuntaan liitytään maksamalla osakunnan jäsenmaksu ja kirjautumalla sisään osakunnalle. Jos haluat siis liittyä osakuntaan, toimi näin:

Pohjois-Pohjalaiseen Osakuntaan liitytään maksamalla osakunnan jäsenmaksu ja kirjautumalla sisään osakunnalle. Jos haluat siis liittyä osakuntaan, toimi näin:

Suorita jäsenmaksu yhdellä seuraavista tavoista ja tule kirjautumaan jäseneksi osakunnan toimistoon:

  1. Sisu-järjestelmän kautta HYY:n jäsenmaksun yhteydessä
  2. Tilisiirrolla osakunnan tilille
  3. Maksamalla jäsenmaksun kirjautumisen yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla

Kun maksat jäsenmaksusi pankkiin, kirjoita tiedoiksi:

  • Tilinumero: PPO Nordea FI51 1271 3000 0823 09
  • Viite: 1122 varsinaiselle jäsenelle (Helsingin yliopisto) ja 1135 ulkojäsenille (Muut korkeakoulut)

Jäsenmaksu on lukuvuosittainen ja samansuuruinen kaikissa osakunnissa. Osakuntaan on ilmoittauduttava jäseneksi toimistolla joka vuosi, vaikka maksaisikin jäsenmaksunsa pankkisiirrolla tai HYY:n kautta. Pelkkä jäsenmaksun maksaminen EI siis riitä. Toimistolla piipahtaessasi saat lunastaa osakuntatarrasi, joka oikeuttaa sinut hyödyntämään osakunnan tarjoamia etuja. Ja muistathan, että voit olla vain yhden osakunnan jäsen kerrallaan!