Fuksipäivälliset

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 26/09/2020 - 27/09/2020
18.30 - 04.00

Tapahtumapaikka
Ostrobotnia

Kategoriat Ei Kategoriat


Tervetuloa osakuntafuksi tai -civis viettämään uudenlaisia fuksipäivällisiä!

Koronavirustilaanteesta johtuen fuksipäivälliset toteutetaan tänä vuonna aiemmasta kaavasta poiketen. Tapahtumaan ilmoittautuneet fuksit ja civikset tullaan jakamaan 6-8 henkilön ryhmiin, jotka viettävät fuksipäivällisiä eri osoitteissa civisten luona ympäri Helsinkiä ja Espoota. Nämä ryhmät ovat keskenään yhteydessä etänä ja näin toteutetaan esimerkiksi sitseille tyypillinen laulunjohto sekä muu ohjelma. Osallistuminen on mahdollista myös täysin etänä, jolloin etänä osallistuvista kootaan oma pöytäryhmä!

Osallistumalla näille fuksipäivällisille pääset tutustumaan pohjalaisiin pöytäjuhliin mahdollisimman aidosti olosuhteista huolimatta. Tapahtumassa tapaat sekä vasta osakuntaan liittyneitä fukseja että jo vanhempia civiksia hyvän ruoan ja juoman siivittämänä. Etänä osallistuville suositellaan toteutettavaksi tavallinen sitsimenu eli alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka sekä juomiksi valinnaiset alkumalja, snapsi, viini tai sen korvike sekä avec. Pukukoodi on vapaa, mutta pakollinen.

Paikan päällä osallistuville fukseille fuksipäivälliset kustantavat 10€ ja civiksille 13€. Etänä osallistuville tapahtuma on luonnollisesti ilmainen. Paikan päällä osallistuville paikkoja on rajoitetusti ja fuksit ovat ilmoittautumisessa etusijalla. Ilmoittautuminen ei ole sitova vaan sairastumisen vuoksi tulonsa voi peruuttaa aina 26.9. asti. Tulethan paikalle siis vain terveenä!

Fuksipäivällisten ilmoittautuminen on auki ja päättyy 24.9.!
https://forms.gle/mXdD82uowa7CJgeY6

MITÄ: PPO:n fuksipäivälliset
MISSÄ: Civisten luona Helsingissä ja Espoossa sekä etänä
MILLOIN: 26.9. klo 18:00 alkaen
MIKSI: Toivotamme osakuntafuksit tervetulleeksi osakuntaan!

Terveisin,
Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan fuksimajurit
Lisätietoja ja kysymykset sähköpostiosoitteeseen: ppo-fuksi@helsinki.fi