TBA

Anything but clothes -sitsit

19.02.2022
18:30
Töölönkatu 3 A 5. kerros

Kaipaatko pitkän tauon jälkeen osakunnan juhlia? Kutkuttaako laulusuonta? Etkö meinaa koskaan löytää vaatekaapista mitään hyvää päällepantavaa?

Jos vastasit mihin tahansa kysymykseen kyllä tai kaikkiin ei, Pohjois-Pohjalaisen osakunnan Anything But Clothes -sitsit ovat sinua varten! Lauantaina 19.2. sitsataan jälleen Bottan 5. kerroksessa ja luvassa ovat ennennäkemättömät juhlat ja juhla-asut. Cocktailtilaisuus alkaa klo 18.30 ja pöytiin siirrymme klo 19.

Pukukoodi on melko vapaa; kaikki muu on sallittua paitsi vaatteet (pliis älä tule pöytäjuhliin kuitenkaan alasti). Juhlan hinta on fukseille huokeat 10€, civiksille 12€ ja muille 14€. Maksutiedot lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Pöytäjuhlan osallistujamäärä on rajattu 50 henkilöön. Ilmoittautuminen on auki 16.2. saakka tai kunnes osallistujia on maksimimäärä. Ilmoittaudu pöytäjuhliin oheisella lomakkeella: https://forms.gle/ULSNE2ALeoYVqe5H8

Jatkoille pääsee klo 23–01 osakuntanauhalla tai näyttämällä osakuntatarraa.

HUOM! Tapahtumassa saatetaan ottaa käyttöön koronapassi, joten seuraathan tiedotusta! Jos koronapassi otetaan käyttöön, kaikille ilmoittautuneille laitetaan tästä myös erikseen viestiä.

Jos on kysyttävää sitseihin liittyen tai haluat perua ilmoittautumisesi, otathan yhteyttä ppo-ohjelma(at)helsinki.fi tai telegramissa @mkariluoto

Nähdään sitseillä!
Ohjelmavaliokunnan pj
Miia

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

10.3.2022

Vastaa alustavaan kyselyyn kiinnostuksesta lähteä EÜS:n vuosijuhlille!

Lue lisää

15.2.2022

Pohjalaisten osakuntien tanssikerhon kurssit alkavat

Lue lisää

11.2.2022

Uudistuneet lounaslippukäytänteet

Lue lisää