TBA

Anything but clothes -sitsit

19.02.2022
18:30
Töölönkatu 3 A 5. kerros

Kaipaatko pitkän tauon jälkeen osakunnan juhlia? Kutkuttaako laulusuonta? Etkö meinaa koskaan löytää vaatekaapista mitään hyvää päällepantavaa?

Jos vastasit mihin tahansa kysymykseen kyllä tai kaikkiin ei, Pohjois-Pohjalaisen osakunnan Anything But Clothes -sitsit ovat sinua varten! Lauantaina 19.2. sitsataan jälleen Bottan 5. kerroksessa ja luvassa ovat ennennäkemättömät juhlat ja juhla-asut. Cocktailtilaisuus alkaa klo 18.30 ja pöytiin siirrymme klo 19.

Pukukoodi on melko vapaa; kaikki muu on sallittua paitsi vaatteet (pliis älä tule pöytäjuhliin kuitenkaan alasti). Juhlan hinta on fukseille huokeat 10€, civiksille 12€ ja muille 14€. Maksutiedot lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Pöytäjuhlan osallistujamäärä on rajattu 50 henkilöön. Ilmoittautuminen on auki 16.2. saakka tai kunnes osallistujia on maksimimäärä. Ilmoittaudu pöytäjuhliin oheisella lomakkeella: https://forms.gle/ULSNE2ALeoYVqe5H8

Jatkoille pääsee klo 23–01 osakuntanauhalla tai näyttämällä osakuntatarraa.

HUOM! Tapahtumassa saatetaan ottaa käyttöön koronapassi, joten seuraathan tiedotusta! Jos koronapassi otetaan käyttöön, kaikille ilmoittautuneille laitetaan tästä myös erikseen viestiä.

Jos on kysyttävää sitseihin liittyen tai haluat perua ilmoittautumisesi, otathan yhteyttä ppo-ohjelma(at)helsinki.fi tai telegramissa @mkariluoto

Nähdään sitseillä!
Ohjelmavaliokunnan pj
Miia

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää

23.8.2023

Osakuntakuoro POL:n avoimet harjoitukset & koelaulut

Lue lisää