TBA

Etiketti koulutus, ruusuke ompelua & Runebergintorttutasting

30.01.2024
18:00
Möykkä

Tervetuloa tiistaina Möykkään ompelemaan ruusukkeita ja maistelemaan kauden ykkösleivonnaisia!
Klo 18 kuraattori Juha kertoo Osakunnan nauhan, merkkien ja muiden tunnusten käyttämiseen liittyvästä etiketistä. Huom, siis erityisesti fuksit, kannattaa suunnistaa Möykkään kuuntelemaan!
Kuraattori myös jakaa tilaisuudessa nauhoja niille pohjois-pohjalaisille, jotka eivät pääset itsenäisyyspäivän nauhanjakotilaisuuteen paikalle.
Tapahtumassa pääsee myös maistelemaan ja arvioimaan kauppojen ja kahviloiden Runbergintorttu tarjontaa. Tule antamaan arvosanasi!
Entä mikä ruusuke? Osakuntanauhan ei ole soveliasta koskea paljasta ihoa, jolloin esimerkiksi yläosastaan avonaisten iltapukujen kanssa nauhan käyttäminen olisi hankalaa. Sen vuoksi nauhasta on mahdollista ommella ruusuke, joka kiinnitetään mekkoon. Möykästä löytyy ompeluohjeet ja -tarvikkeet sekä sopivia pätkiä osakuntanauhaa – sinun tarvitsee siis vain saapua paikalle, jos tarvitset ruusukkeen!
Toimistopäivystys, ke 31.1 klo 13–16
Toimistopäivystyksen aikana voit kirjautua Osakunnan jäseneksi, maksaa jäsenmaksun, ostaa laulukirjoja ja haalarimerkkejä sekä lunastaa lounaslippuja. Päivystysasioihin ja osakuntaan liittymiseen liittyen voi olla yhteydessä toiminnanhoitajaan [ppo-toiminnanhoitaja(at)helsinki.fi].
Instagramissa ja facebookissa lisätietoa.

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää

23.8.2023

Osakuntakuoro POL:n avoimet harjoitukset & koelaulut

Lue lisää