Tapahtuma

Fuksipäivälliset

29.09.2023
18:00
Töölönkatu 3 A 5. kerros
Yhdet vuoden hauskimmista pöytäjuhlista eli PPO:n fuksipäivälliset lähestyvät!
Perjantaina 29.9. kokoonnutaan juhlimaan alkanutta lukuvuotta ja uusia fukseja. Fuksipäivälliset ovat tarkoitettu erityisesti uusille fukseillemme, mutta tervetulleita ovat myös civikset osakuntaikään katsomatta sekä muut pöytäjuhlista kiinnostuneet. Tervetuloa myös, jos vasta harkitset Osakuntaan liittymistä.
Ilmoittautuminen fukseille aukeaa torstaina 14.9. kello 16 ja muille pohjoispohjalaisille maanantaina 18.9. kello 16. Jos paikkoja on vielä jäljellä, voivat muiden osakuntien edustajat ilmoittautua keskiviikosta 20.9. lähtien. Ilmoittautuminen kaikkien osalta päättyy keskiviikkona 27.9. tai kun paikat tulevat täyteen.
Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: https://forms.gle/KNLjsEfzH1xuwCPP8
Etkö ole koskaan osallistunut akateemisille pöytäjuhlille? Ei hätää, sillä tapahtuma alkaa fuksien tapakoulutuksella, joten kaikki pääsevät kyllä kärryille juhlien etiketistä. (Eikä se ole lainkaan niin vakava asia, miltä kuulostaa!) Suosittelemme kaikkia, jotka eivät ole aiemmin käyneet pohjalaisten pöytäjuhlilla osallistumaan tapakoulutukseen.
Tapakoulutuksen ja cocktail-tilaisuuden jälkeen siirrymme pöytiin n. klo 18:30. Illan aikana saamme nauttia Osakunnan emäntien valmistaman kolmen ruokalajin päivällisen. Pöytäosuutta seuraa vapaamuotoiset jatkot.
Päivällisen hinta on 14€ /fuksit ja 16€ /PPO:n cives, 18€/seniorit, edustajat, muut. Maksu suoritetaan tilisiirtona, lähetämme maksuohjeet osallistujille sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.
Päivällisten pukukoodina toimii cocktail, eli voit pukeutua esimerkiksi pukuun, cocktail-mekkoon tai muuhun juhlavaan asuun. Pukukoodia ei kuitenkaan tarvitse liikaa stressata vaan pukeudu vaatteisiin, jotka sinulta löytyvät ja joissa on mukava olla!
Kysyttävää tai ihmeteltävää? Ota yhteyttä fuksimajureihin, Lauriin (TG @runopoitsu) tai Suviin (TG @suviieliina).
MITÄ? PPO:n fuksipäivälliset
MISSÄ? Ostrobotnia, Töölönkatu 3A, 5. krs
MILLOIN? Perjantaina 29.9. klo 18 alkaen
MITÄ MAKSAA? Fukseille 14€, PPO:n civiksille 16€, muille 18€
PUKUKOODI: Cocktail/juhlava asu
MIKSI? Juhlistetaan uusia fukseja!

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää