TBA

Kesäretki

17.06.2022 - 19.06.2022
TBA
Kuusamo
Odotettu Osakunnan kesäretki on pian taas täällä! Tänä vuonna retki suuntautuu Kuusamoon, Suomen kauneimpaan kuntaan (https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006251850.html)!
17.6. eli viikkoa ennen Juhannusta on siis aika karistaa kaupungin pölyt jaloista, pukea ylioppilaslakki päähän ja saapua nauttimaan pohjoispohjalaisesta seurasta Koillismaan helmeen.
Tulemme majoittumaan tunnelmallisesti järven rannalla mökki- ja telttailuolosuhteissa. Ohjelmassa on ainakin sitsit ja luontokohteisiin sekä paikalliseen historiaan tutustumista.
Retken lopullinen hinta tarkentuu myöhemmin. Hinta pyritään kuitenkin pitämään mahdollisimman matalana (alle 30 euroa).
Saapuminen Kuusamoon sekä sieltä poislähtö tapahtuu omakustanteisesti. Suosittelemme suosimaan kimppakyytejä ja retkelle lähtijöille luodaan myöhemmin kyytipooli. Myös bussimatkailu Kuusamoon on mahdollista.
Ilmoittautuminen retkelle alkaa maanantaina 9.5. klo 18 ja päättyy maanantaina 6.6. tai kunnes paikat ovat täyttyneet. Ilmoittautumislomake julkaistaan tässä tapahtumassa!
Kaikissa kysymyksissä ja muissa asioissa voit ottaa yhteyttä kesäretkivastaavaan (iida.siukonen@helsinki.fi tai telegramissa @ iidasiu)
ja lyhyemmin:
MITÄ? Kesän ihanin viikonloppu osakuntalaisten kanssa
MISSÄ? Kuusamossa
MILLOIN? 17.-19. kesäkuuta
MIKSI? Kesäretki on ihmisen parasta aikaa!

Tulevia tapahtumia

Ajankohtaista

11.5.2022

Toimistopäivystykset tauolla kesän ajan

Lue lisää

5.5.2022

Tanssikursseja ja tanssibileet Bottalla toukokuussa!

Lue lisää