Tapahtuma

Kumpulan speksi -excu

20.03.2023
18:00
Helsingin suomalainen yhteiskoulu

On jälleen pohjalaisten aika suunnata katsomaan speksiä!

Menemme katsomaan Kumpulan speksiä Jos metsään haluat mennä nyt… maanantaina 20.3. Helsingin suomalaiseen yhteiskouluun (Isonnevantie 8, 00320 Helsinki).
PPO kustantaa osan pääsylipun hinnasta ja lipusta jää itselle maksettavaksi 6€.
Näytös alkaa klo 18, mutta paikalla on oltava ajoissa. Teemme yhteislähdön Bottalta klo 17, mutta jos haluat mennä paikan päälle omin keinon saavuthan paikalle viimeistään klo 17.30.
Esitys kestää noin kolme tuntia sisältäen 20 min väliajan. Esityssali ei valitettavasti ole esteetön

 
HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittauduthan 10.3. mennessä !
Speksin kuvaus kuuluu näin:

Teknologiayritysten kärjessä olevan Solutions Companyn tehokkuus uhkaa laskea, kun yksi yrityksen lautasantenneista rikkoutuu eikä mekaanikkokaan palaa korjausreissultaan. Yrityksen Toimitusjohtaja, tunnolliset työntekijät Havi ja Joona-Henrikki sekä uusi tulokas Junnu lähtevät tarkastamaan Sysimetsässä sijaitsevaa rikkoutunutta antennia, mutta törmäävätkin metsän erikoisiin asukkaisiin. Metsäkansan kyläläisten maanläheiset perinteet ja uskomukset ovat kaukana hektisestä kaupunkielämästä, jossa tuottavuutta ja elintoimintojakin seurataan jatkuvasti teknisillä sensoreilla.

Mikä omintakeinen tapa onkaan kyläläisten mielenrauhan taustalla? Piilotteleeko kylän viisas Emäntä jotakin salaisuutta? Miten sujuu yhteiselo älyrannekkeisiinsa luottavien kybertiimiläisten ja luonnon kanssa harmoniassa elävien metsäkansalaisten välillä? Ja miten ämpärit liittyvät tähän kaikkeen?

Jos vastaat Sysimetsän kutsuun, niin takuulla yllätyt

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää