Kerho

Lapin Lupon rapujuhlat

06.10.2021
18.30
TBA

Vihdoinkin rapuja – Lapin Luppo järjestää legendaariset rapujuhlansa keskiviikkona 6.10. Klubihuoneessa!

Maistuisko ravut? Tai ravun kasviskorvike? Entäs lömppi? Onko kauhia ikävä takasin Lappiin? Haluttasko vähäsen juhulia? Jos sie vastasit yhteenkään kysymykseen ees ”ehkä” niin Lupon rapujuhlat on just oikia paikka sinulle! Ja koska me tiietään, että kaikki haluais oikeasti olla Lapista, niin oululaiset, kainuulaiset ja muukki etelän ihmiset on tietenki tervetulleita nauttimaan illasta. Luvassa on tosiaan rapuja (ja kasviskorviketta), ruokaa, lömppiä, raikuvaa laulua ja lappilaista laatuseuraa.

Juhulat alakavat kello 18:30 cocktail-tillaisuuella vitoskerroksessa. Pöytään siirrymmä siinä seittemän aikoihin. Jatkot alkavat suunnilleen kello 23:00 – sillonki voi vielä liittyä seuraan, kuhan sulta löytyy pohjalainen osakuntanauha tai -tarra. Jatkoilla saattaa lämmetä myös sauna, joten saunakamppeet kannattaa ottaa mukkaan.

Rapujuhlat maksaa pohjalaisten osakuntien fukseille 11€, civiksille 13€ ja jos sie oot joku muu, pääset maksaan 15€! Maksuohjeet tullee kätevästi sähkösiä reittejä pitkin, kun on sen aika.Pukukoodina siisti asu, mutta älä ressaa turhaan siittä. Luppolaiset tykkää kaikista, jakso ne olla fiininä tai ei.

Tapahtumaan pääset ilimottautumaan vaikka heti osotteessa:https://forms.gle/jZq5TRY1XcRfVhNz8Ilimottautuminen sulukeutuu 3.10. klo 20. Ja ilimottautuminen on muuten sitova, paitsi jos sulle tullee vähäisiäkään flunssan oireita ja siitä syystä joudut perumaan. Ilimota perruutuksesta kuitenkin meille luppolasille heti, kun tiiät siitä, jotta ossaamma varata oikean määrän ruokaa illalle. Älä siis tuu paikalle, jos oot vähäänkään kipiä, ja huolehittaan tapahtuman aikana edelleen hyvästä käsihygieeniasta. Nähhään siis Bottalla, porovaljakot saa kätevästi sisäpihalle parkkiin!

Ja sitte vielä kertauksena!

MITÄ: Lapin Lupon rapujuhlat

MISÄ: Klubihuoneesa

MILLON: 6.10. kello 18:30

HINTA: Fuksi 11€ / Civis 13€ / Muut 15€

MIKSI: Koska rapuja ja lömppiä ja luppolaisia

Terkuin
koko Luppops. Peräpääporo Inka Sarvola vastailee kaikkiin mieleen juolahtaviin kysymyksiin
inka-mari.sarvola [a] helsinki.fi

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää