Tapahtuma

PoPo:n Aasinsiltasitsit

23.03.2023
18:00
Töölönkatu 3 A 5. kerros

Onko mieltäsi askarruttanut miksi siellä sitsataan tollai, kun meillä sitsataan tällai? Miksei tuo rapiirin kolistelija lopeta paasaamistaan? Millaista olisi olla teekkarisitseillä olematta teekkarisitseillä?

Vastauksen näihin kysymyksiin saat 23.3. Bottalla, kun Pohjalaiset Polyteekkarit räjäyttää pankin Aasinsiltasitsien muodossa! Illan aikana tullaan nauttimaan ruoan ja juoman lisäksi toinen toistaan hulvattomammista/kankeammista/oudommista aasinsilloista, sillä PoPo on lyönyt tyhjät päänsä yhteen ja päättänyt tuoda teekkarimaista sitsitapaa Bottalle, luoden twistaavan kulttuurifuusion, josta et halua jäädä paitsi!

Sitseillä on kiertävä lukkarointi, ja juhlakansan toivotaan osallistuvan perinteeseen omilla huikeilla aasinsilloillaan. Kenenkään ei ole estradille pakko astua, mutta parhaat sillat palkitaan!

Sitsit ovat avoinna opintoalasta tai osakunnasta riippumatta kaikille sitsikulttuurin ystäville. Olitpa siis teekkaritavoista utelias HYyläinen, pohjalaisesta rapiirinkalistelusta kokematon teekkari tai muuten vain innokas sitsaaja, on tämä spektaakkeli juuri sinulle!

TLDR;
MITÄ: Aasinsiltasitsit
MILLOIN: 23.3.2023. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18, pöytiin siirrytään klo 18:30
MISSÄ: Ostrobotnia-talon 5. kerros
MITÄ MAKSAA: PoPon jäsenille 14 €, muille 15 €
DC: Cocktail
MIKSI: Koska Botta <3 teekkarit
ILMOLOMAKE: https://bit.ly/3xIjvn0
Ilmo sulkeutuu 14.3.

Q&A:
Q: Mikä ihmeen Pohjalaiset Polyteekkarit?
A: Pohjalaiset Polyteekkarit (kaverien kesken PoPo) on iteratiivisesti pohjanmaalaista teekkariutta kehittävä ja pohjalaisia teekkareita yhdistävä järjestö. Sitseille ja muutenkin toimintaan ovat erittäin tervetulleita kaikki pohjalaiset, pohjalaismieliset, teekkarit sekä teekkarinmieliset. Jäseneksi voit liittyä täältä: https://bit.ly/3ErY6Ck

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää