Tapahtuma

Vuosijuhlatoimikunta kokoontuu

03.11.2021
17:30
Ostrobotnia, 5. kerros

Tule mukaan PPO:n vuosijuhlatoimikuntaan!

Kutittelevatko sielusi syvimpiä syövereitä plassikorttien askartelu tai erilaisten ohjelmanumeroiden ideointi? Oletko aina halunnut päästä osaksi jotain suurempaa? Tai kiinnostaisiko ihan vain päästä kurkistamaan tarkemmin osakunnan toimintaan osana mukavaa tiimiä?

Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan 115. vuosijuhlat järjestetään J.L. Runebergin päivänä lauantaina 5.2.2022 ja juhlien suunnittelua ja järjestelyä aloitellaan nyt. Apua tarvitaan esimerkiksi askartelun, somepäivitysten, yleisen koordinoinnin ja koristelun kanssa. Tekemistä riittää ennen vuosijuhlia, mutta erityisesti tekeminen painottuu tammikuun loppuun ja itse varsinaiseen juhlapäivään.

Vuosijuhlatoimikunta kokoontuu ensimmäisen kerran 3.11. Bottan 5. kerroksen kokoushuoneessa kello 17.30 alkaen ja tervetulleita paikalle ovat kaikki vähänkään vuosijuhlatoimikunnan toiminnasta kiinnostuneet. Jos et pääse paikalle ja osallistuminen vuosijuhlien järjestelyyn kiinnostaa, voit myös laittaa sähköpostia asiasta suoraan vuosijuhlamestari Annukka Rytkylle! [etunimi.sukunimi@helsinki.fi]

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää