Tapahtuma

Vuosijuhlaviikko

11.04.2022 - 17.04.2022
TBA
TBA
Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan 115. vuosijuhlat lähestyvät kovaa vauhtia, eikä juhlinta suinkaan rajoitu ainoastaan itse vuosijuhlaviikonloppuun. Luvassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa koko vuosijuhlaviikon jokaiselle päivälle, ja mukaan voit lähteä vaikket itse lauantain vuosijuhlaan osallistuisikaan. Tarkempaa tietoa yksittäisistä tapahtumissa on luvassa pian!
MAANANTAI 11.4. Varjovuosijuhlat
Pohjalaiset!
Vuosijuhlaviikko alkaa maanantaina 11.4. varjovuosijuhlien merkeissä. Varjovujut ovat fuksien (2020-2021 ja 2021-2022) järjestämät pöytäjuhlat, joita et takuulla halua missata.
Tapahtuma alkaa maanantaina 11.4. klo 18.30 cocktail-tilaisuudella ja pöytiin siirrytään klo 19. Juhlien teema ja tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin, pysy kuulolla!
——————–
TIISTAI 12.4. Inspehtoritaulun julkistus sekä osakunnan yleiskokous
Vuosijuhlaviikolla päästään myös kohottamaan skumppalasit PPO:n inspehtori emerita Aila Lauhan muotokuvan julkaisemisen kunniaksi. Taiteilija Sampo Kaikkosen tekemä muotokuva julkaistaan Ostrobotnia-talon 5. kerroksen juhlasalissa tiistaina 12.4. klo 17.00. Tapahtuman yhteydessä jaetaan myös osakuntanauhoja osakunnan jäsenille. Taulun julkistamisen jälkeen tarjolla on kakkukahvit.
Tapahtuman jälkeen pidetään PPO:n yleiskokous. Kokouksessa käsitellään mm. menneen vuoden tilinpäätöstä, toimintakertomusta ja osakunnan tulevia huomionosoituksia. Tule mukaan kuuntelemaan ja vaikuttamaan!
——————–
KESKIVIIKKO 13.4. Ulkoiluekskursio lähiluontoon
Keskellä vuosijuhlaviikkoa päästään nauttimaan (toivottavasti) kauniista kevätsäästä ja ihanasta pohjoispohjalaisesta seurasta ulkoiluexcun merkeissä keskiviikkona 13.4. Osakunta tarjoaa pientä retkievästä eli mukaan tarvitset vain säähän sopivat ulkoiluvaatteet. Tarkempi kohde ja kellonaika tarkentuvat lähempänä tapahtumaa, joten pysy kuulolla jos ulkoiluhetki kiinnostaa!
Tapahtumalla on säävaraus eli huonolla ilmalla ei ulkoilla 🌧️
——————–
TORSTAI 14.4. Kulttuurivierailu Amos Rexin Maanala-näyttelyyn
Vuosijuhlaviikon torstaina suunnataan kulttuuriexculle Maanalasta Manalaan. Tervetuloa siis osakuntaseurassa museovierailulle Amos Rexin Maanala-näyttelyyn. Kyseessä on ryhmänäyttely, jossa taiteilijat tutkivat sitä miten maanalaisia maailmoja on kuvattu taiteessa kautta aikojen. Näyttelyn jälkeen teemaan sopivasti lähdetään porukalla ravintola Manalaan.
Museoon lähdemme yhdessä Bottalta 5. kerroksesta klo 15:45. Excu on omakustainen, museon pääsylippu on opiskelijoille ja alle 30-vuotiaille on 5 euroa. Manalaan suuntaamme viimeistään klo 17. Tervetuloa mukaan!
——————–
PERJANTAI 15.4. Vuosijuhlien tanssiharjoitukset sekä stipendiaattipäivälliset
Perjantaina toivotamme kansainväliset ystävämme tervetulleiksi perinteisten stipendiaattipäivällisten merkeissä.
Ennen stipendiaattipäivällisiä kaikilla osakuntalaisilla on mahdollisuus verestää tanssitaitojaan ja harjoitella vuosijuhliin kuuluvia akateemisia tansseja.
——————–
LAUANTAI 16.4. 115. Vuosijuhlat sekä vuosijuhlajatkot
Muista ilmoittautua mukaan myös itse vuosijuhlaan: https://forms.gle/FURbveKCZVuNkhm99
PPO CXV Vuosijuhlajatkot
Heti vuosijuhlien juhlahumun jälkeen on vuorossa vuosijuhlien jatkot! Ovet jatkoille avautuvat klo 23.00 Bottan 5. kerroksessa ja ovat auki aina 01.00 asti. Jatkoilla on ohjelmana luvassa muun muassa karaokea, livemusiikkia sekä loistavaa pohjalaista seuraa.
Sisäänpääsy jatkoille maksaa pohjalaisten osakuntien jäsenille 3€ ja muille 4€. Huomaathan kuitenkin, että sisäänpääsy edellyttää joko osakuntanauhan tai opiskelijakortin näyttämistä ovella.
——————–
SUNNUNTAI 17.4. Silliaamiainen
Vuosijuhlaviikon päätteeksi on hyvä kokoontua yhteispohjalaisessa seurassa syömään hyvin ja palautumaan viikon tapahtumista. Perinteistä sillistä vietetään Bottan 5. kerroksessa sunnuntaina 17.4. klo 12 alkaen. Ohjelmassa mukana tänä vuonna myös pääsiäismunajahti ja elokuvamaraton!

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

11.5.2022

Toimistopäivystykset tauolla kesän ajan

Lue lisää

5.5.2022

Tanssikursseja ja tanssibileet Bottalla toukokuussa!

Lue lisää