Tapahtuma

Yhteiskuntasunnuntai: järjestäytymistä, elokuvia ja korttelibaari

15.01.2023
13:00
Töölönkatu 3 A 5. kerros
Tervetuloa mukaan avaamaan PPO:n yhteiskunnallisen valiokunnan vuosi mukavissa merkeissä sunnuntaina 15.1.2023!
Päivä alkaa Bottalla klo 13 yhteiskunnallisen valiokunnan järjestäytymismiitillä, johon on tervetulleita kaikki valiokunnan toiminnasta kiinnostuneet osakuntalaiset ja toki myös valiokuntaan virkansa puolesta kuuluvat osakuntalaiset. Kyseessä on melko rento kokous, jossa katsotaan lähinnä mitä tänä vuonna valiokunnassa halutaan tehdä. Pienet tarjoilut on myös tulossa ja sijaintina Bottan viidennen kerroksen kokoushuone, mutta tarvittaessa voidaan koittaa viritellä myös etäosallistumismahdollisuus.
Klo 14.15 on kaikille sekä uusille että vanhoille osakuntalaisille avoin yhteislähtö Bottan vitoskerroksen aulasta ekskursiolle elokuvamatineaan Kino k-13 tiloihin Katajanokalle. Elokuvamatinea alkaa klo 15 ja kestää n. 2 tuntia. Näytös on ilmainen, mutta paikka varmistetaan varaamalla lippu etukäteen. Matineassa esitetään neljä palkittua lyhytelokuvaa, joista yksi on osakuntalaisille teemaltaan ja sisällöltään harvinaisen tutun kuuloinen:
”HEI HEI TORNIO / Goodbye Tornio
Hei hei Tornio on lyhyt dokumenttielokuva nuoruudesta, lähtemisestä ja jäämisestä. Vilma on 18-vuotias torniolainen ylioppilas, jonka haaveena on muuttaa Helsinkiin. Elokuvassa Vilma valmistuu lukiosta, juhlii viimeisiä iltoja kotikaupungissaan ja kuuntelee ei-toivottuja neuvoja tunteikkailta aikuisilta. Hei hei Tornio kertoo niistä hetkistä, kun asiat muuttuvat pysyvästi.”
Elokuvamatinean jälkeen n. klo 17 voi myös halutessaan jatkaa kulman takana olevaan kortteli/drinkki/napostelubaariin (https://www.beakybasterd.fi/ ) keskustelemaan elokuvista, muista ajankohtaisista (yhteiskunnallisista) aiheista ja nauttimaan keittiön ja baarin antimista. Olet tervetullut koko päiväksi mukaan, mutta aivan yhtä hyvin voi tulla vain osaksikin aikaa! Ilmoittautumislomake on vain elokuvamatineaa varten ja muuten voi vapaammin mennä ja tulla.
Lisätietoja voi kysyä yhteiskunnallisen valiokunnan puheenjohtajalta Saralta
telegram: @sarasuvituuli
sähköposti: ppo-yhteiskunnallinen(at)helsinki.fi
sunnuntaina voi hyvin myös PPO:n telegramin kautta tavoitella tai halutessaan voi jo nyt liittyä yhteiskunnallisen valiokunnan telegramryhmään: https://t.me/+RP6rUtmwZZgwYTc8
TLDR
MITÄ: Yhteiskuntasunnuntai; järjestäytymistä, elokuvia ja korttelibaari
MISSÄ: Bottalla ja Skattalla
MILLOIN: Sunnuntai 15.1.2023
MITÄ MAKSAA: Ilmainen, vain korttelibaaria varten voi tarvita omat rahat mukaan!

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää

23.8.2023

Osakuntakuoro POL:n avoimet harjoitukset & koelaulut

Lue lisää