Tapahtuma

Yhteispohjalainen kulttuurieksku Valtsikan speksiin

23.02.2023
17:00
Töölönkatu 3 A 5. kerros
Vuoden ensimmäisellä yhteispohjalaisella kulttuuriexculla käydään katsomassa Valtiotieteellisen tiedekunnan speksi Avaruudessa ei ole yötä. Lähdemme katsomaan speksiä yhteispohjalaisin voimin 23.2. Pop & Jazz Konservatorioon. Näytös alkaa klo 18 ja teemme yhteislähdön Bottalta klo 17. Osakunta korvaa osan opiskelijalipun hinnasta ja lipusta jää itselle maksettavaksi 6 euroa. Maksutiedot lähetetään osallistujille myöhemmin.
Ilmoittaudu täällä: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScrCeIuzHxYKwyzqM…/viewform
HOX! Ilmoittautuminen on sitova!
Speksin kuvaus kuuluu näin:
Hyvät matkustajat, tervetuloa kaikkien aikojen avaruusristeilylle halki aurinkokuntien ja galaksien. Aluksellamme teitä viihdyttää mainio karaokemme, upouusi valtamerisimulaattorimme sekä vetonaulamme, ylpeytemme ja ilomme: liikkuva maailmannäyttely, jossa nähtävillä on artefakteja jokaisesta universumin kolkasta, mukaan lukien erittäin harvinainen pahamaineisen ja kehosta toiseen liikkuvan kameleonttikansan sormus. Älkää kuitenkaan huoliko, tämä kansa on kuollut sukupuuttoon jo aikoja sitten, joten mitään vaaraa ei kerrassaan teille ole, ei millään tavalla. Olitte siten osa risteilyllämme olevaa opiskelijoiden luokkaretkijoukkoa tai vaikka ihan tavallinen eläkeläispariskunta hääpäivävuosimatkallanne, olette täysin turvassa. Olkaa huoleti ja antakaa meidän osaavan henkilökuntamme pitää teistä huolta. Tax-free on avoinna koko lennon ajan (poislukien Tau Cetin aurinkokunta alueellisen alkoholilainsäädännön vuoksi).
Vuoden 2023 Valtsikan speksi tekee aikahypyn tulevaisuuteen avaruusristeilylle. Miten käy, kun epäonnistunut hetken mielijohteen varasoperaatio johtaa laivalla irrallaan riehuvaan avaruusolentoon, joka pystyy ottamaan muita kehoja hallintaansa? Turvassa ei ole kukaan, ei muut risteilijät, laivan henkilökunta tai salaperäinen rosvojoukkokaan.
Risteilymme tarjoaa koko illan täydeltä interaktiivista musiikkiteatteria, viihdettä, draamaa, komediaa ja vaarallisia tilanteita. Varaa siis hyttisi ja astu alukseen seuraamme! Tähtien ulapalla tralalalalaa!
Esityksen kesto vaihtelee paljon riippuen omstartien määrästä. Varauduthan siis 2-3 tunnin pituiseen esitykseen väliajan kanssa.
ESTEETTÖMYYS
Tila on esteetön.
Huomioithan, että esityksessä käytetään vilkkuvia valoja sekä kovia ääniä.

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää