Tapahtuma

Yhteispohjalainen kulttuuriexcu Tampereen teatterin Anastasia-musikaaliin

28.04.2023
TBA
Tampere
Tervetuloa mukaan Etelä-Pohjalaisen- ja Pohjois-Pohjalaisen osakunnan yhteiselle retkelle Tampereelle katsomaan supersuosittua Anastasia -musikaalia pe 28.4.2023!
Esitys alkaa klo 19 ja kestää 2 h 35 min, jonka jälkeen menemme porukalla syömään kävelymatkan päässä sijaitsevaan ravintola Tuulensuuhun, josta meille on varattu pöytä. Ruokailu, sekä matkat Tampereelle ja takaisin ovat omakustanteisia. Teatterilipun hinnaksi jää 21€, osakuntien sponsoroinnin jälkeen. Maksutiedot lähetetään osallistujille myöhemmin.
Teemme lähtijöille yhteisen WhatsApp-ryhmän helpottamaan yhteydenpitoa ja jonka kautta voi sopia esim. millä junalla mennään Tampereelle.
Vaikka ekskursioon on vielä monta kuukautta, niin ilmoittaudu heti, koska lippuja on rajoitettu määrä ja ne menevät nopeimmille. Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.2.2023. Huomaathan myös, että ilmoittautuminen on sitova! Olet siis velvollinen maksamaan omavastuusumman (21€), jos tilallesi ei löydy toista osallistujaa. Osallistujilla on oltava voimassa oleva opiskelijakortti ja joko PPO:n tai EPO:n jäsenyys.
Ilmoittatumaan pääset tämän linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXX3EJ_LbqO_ZvETxYUJw-_sPKYZrab2KNxtu04RDUn8TR2Q/viewform

Tulevia tapahtumia

Ajankohtaista

23.8.2023

Osakuntakuoro POL:n avoimet harjoitukset & koelaulut

Lue lisää

23.8.2023

Tanssikerho POT:n syyskauden kurssitarjonta

Lue lisää

7.7.2023

KESÄN ASUNTOHAKU ON KÄYNNISSÄ

Lue lisää