Kriminaaliklubi

Kriminaaliklubi on Helsingin yliopiston Pohjois-Pohjalaisen osakunnan juristikerho. Vuonna 1920 perustettu Kriminaaliklubi on Suomen juristikerhoista vanhin ja perinteikkäin. Kriminaaliklubin tarkoituksena on lisätä jäsentensä lainopillista tietämystä ja edistää jäsentensä opintoja sekä keskinäistä kanssakäymistä. Kriminaaliklubi järjestää jäsenilleen säännöllistä ja monipuolista toimintaa läpi vuoden. Klubin tapahtumiin saavat osallistua vain Kriminaaliklubin jäsenet. Klubin jäseneksi pääseminen edellyttää opiskelua Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa, Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan jäsenyyttä, sekä vahvoja ja pysyviä siteitä Pohjois-Pohjanmaahan, Kainuuseen tai Lappiin.

Juhlavuonna 2020 ei päästy juhlimaan Kriminaaliklubin satavuotista taivalta asiaankuuluvin menoin. Tästä johtuen Kriminaaliklubin 100. vuosijuhla järjestetään tänä vuonna 16.10. Finlandia-talolla ja Bottalla. Jokainen kriminaaliklubilainen on lämpimästi tervetullut juhlaan.

Vuoden aikana tullaan lisäksi järjestämään muuta Klubin arvokasta historiaa juhlistavaa ohjelmaa.  Lisätietoja vuosijuhlista ja ilmoittautumisohjeet tapahtumiin saa ottamalla yhteyttä puheenjohtaja Suvi Jokiseen taikka vuosijuhlamestari Matias Penttilään.

Kriminaaliklubilla on tiedotuskanavanaan oma sähköpostilista, johon voi liittyä ottamalla yhteyttä klubin tiedotusvastaava Sari Oravaiseen. Klubilla on myös oma Facebook-ryhmä.

Kriminaaliklubin puheenjohtaja 2021

Suvi Jokinen

suvi.jokinen(at)helsinki.fi

Kriminaaliklubin vuosijuhlamestari 2021

Matias Penttilä

matias.penttila(at)gmail.com

Kriminaaliklubin tiedotusvastaava 2021

Sari Oravainen

sari.s.oravainen(at)gmail.com