8.12.2022

Hae Osakunnan stipendia

Arvoisat Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan jäsenet!

Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan Stipendirahaston stipendit on julistettu haettaviksi. Stipendit jaetaan vuosittain PPO:n vuosijuhlien yhteydessä.

Stipendejä voivat hakea osakunnan jäsenet. Yhtä tutkintoa kohden hakijalle myönnetään lähtökohtaisesti vain yksi stipendi, eli stipendin voi saada yhden kerran ennen maisterin tutkinnon suorittamista. Hakiessasi stipendiä sinun tulee ilmoittaa, mikäli olet saanut aiemmin Osakunnan stipendin. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole vielä saaneet Osakunnan stipendiä.

Hakulomakkeelle täytetyt hakemukset, joihin on liitetty selvitys opintomenestyksestä, mahdollisesta tutkimustyöstä ja sen suunnitelmasta sekä selostus osakuntatoiminnasta, on toimitettava rahastotaloudenhoitajalle 31.12.2022 klo. 24.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon stipendienjaossa. Hakulomake, lisätietoja ja lista pyydetyistä liitteistä löytyy PPO:n nettisivuilta osoitteesta https://pohjoispohjalaiset.fi/osakunta/stipendit/.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen ppo-rahasto@helsinki.fi otsikolla Stipendihakemus / Oma nimi.

Tänä vuonna stipendirahaston hoitokunta haluaa erityisesti muistuttaa, että stipendiä voi hakea missä vain kohtaa osakuntauraa ja opintoja.

Tulevia tapahtumia

07.08.2023 - 12.08.2023

Vaellusretki Palla-Yllästunturin kansallispuistossa

Lue lisää

Ajankohtaista

27.2.2023

Stipendiaattihaku Tarttoon syyslukukaudeksi 2023

Lue lisää