9.2.2022

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä PPO:n sähköpostilistoille saat ajantasaisimman tiedon osakunnan tapahtumista ja uutisista. Sähköpostilistoja on myös siivottu vuoden alussa ja listalta on poistettu kaikki hotmail-, msn- ja windowslive-päätteiset sähköpostit. Kaikki Microsoftin sähköpostiosoitteet poistettiin niiden autoblock-ominaisuuden vuoksi, joka aiheutti ongelmia viestien perille saapumisessa.

Kannattaa siis käyttää jonkin muun palvelimen sähköpostiosoitetta listalle liittyessä.

Tässä vielä Helsingin yliopiston sivuilta (https://helpdesk.it.helsinki.fi/ohjeet/yhteydenpito-ja-julkaiseminen/sahkoposti/majordomo-sahkopostilistojen-peruskaytto) ohjeet listalle liittymiseen:

Kirjoita komento sähköpostiviestin tekstiosaan (Body). Viestin otsikkokenttää (Subject) Majordomo ei käsittele, siihen ei siis tarvitse kirjoittaa mitään. Majordomo yrittää tulkita komennoiksi kaiken viestissä olevan tekstin, kuten mahdollisen allekirjoituksesi, joten tarkista viesti ennen lähetystä ja poista kaikki ylimääräinen.

Sähköpostilistoille liittyminen ja niiltä eroaminen tehdään lähettämällä sähköpostina komentoja Majordomo-listapalvelimelle osoitteeseen majordomo@helsinki.fi:

Listalle liitytään komennolla:

subscribe ppo-list maija.meikalainen@helsinki.fi 

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

23.8.2023

Osakuntakuoro POL:n avoimet harjoitukset & koelaulut

Lue lisää

23.8.2023

Tanssikerho POT:n syyskauden kurssitarjonta

Lue lisää

7.7.2023

KESÄN ASUNTOHAKU ON KÄYNNISSÄ

Lue lisää