11.2.2022

Uudistuneet lounaslippukäytänteet

Lounaslippuihin kohdistuneiden väärinkäytösten takia sekä budjetin riittävyyden turvaamiseksi Osakunnan hallitus on päättänyt kokouksessaan 4/2021 muutoksista Osakunnanlounaslippuja koskeviin käytänteisiin. Muutokset astuvat voimaan välittömästi.

Lounaslippuja jaetaan jatkossa aktiivisuusperusteisesti, kuitenkin matalalla kynnyksellä. Saadakseen lounaslippuja, hakijan on täytettävä erillinen hakulomake kerran lukukaudessa. Hakulomakkeen pohjalta tarkistetaan edellytykset lippujen myöntämiselle. Epäselvissä tilanteissa lounaslippujen myöntämisestä päättää Osakunnan hallitus täytetyn hakemuksen perusteella. Ajatuksena on siis, että kuka tahansa osakunnan toimintaan osallistuva voi hyödyntää lounaslippuja vanhaan tapaan.

Myös myönnettäviin lounaslippujen määrään on tehty muutoksia. Lounaslippuja voi jatkossa hakea yhdellä päivystyskerralla 3 kappaletta, kuitenkin enimmillään 10 kappaletta kuukaudessa.  Vaikka lounaslippuja koskevat käytänteet muuttuvat, pysyvät ravintola-alennukset ennallaan. Ilman lounaslippujakin Manalan maukasta lounasta saa yhä hintaan 6,20 €. Voit tutustua tarkemmin kaikkiin ravintolaetuuksiin verkkosivuillamme.

Käytänteistä voi olla allekirjoittaneeseen tai Osakunnan hallitukseen yhteydessä matalalla kynnyksellä. Vastaamme mielellämme myös tarkentaviin kysymyksiin asian tiimoilta.

Ystävällisin terveisin,
Casper Enckell
PPO:n hallituksen puheenjohtaja
ppo-pj(at)helsinki.fi

Tulevia tapahtumia

30.09.2022

Maakuntien väliset turnajaiset

Lue lisää

05.10.2022

Tulevaisuus pohojosessa (yhteistyötapahtuma Oulun kanssa)

Lue lisää

Ajankohtaista

27.9.2022

Syksyn Ostro-lehti on julkaistu

Lue lisää

27.9.2022

Hae ehdolle edustajistovaaleihin!

Lue lisää

28.8.2022

Tanssikerhon syyskauden kurssit alkavat

Lue lisää