11.2.2022

Uudistuneet lounaslippukäytänteet

Lounaslippuihin kohdistuneiden väärinkäytösten takia sekä budjetin riittävyyden turvaamiseksi Osakunnan hallitus on päättänyt kokouksessaan 4/2021 muutoksista Osakunnanlounaslippuja koskeviin käytänteisiin. Muutokset astuvat voimaan välittömästi.

Lounaslippuja jaetaan jatkossa aktiivisuusperusteisesti, kuitenkin matalalla kynnyksellä. Saadakseen lounaslippuja, hakijan on täytettävä erillinen hakulomake kerran lukukaudessa. Hakulomakkeen pohjalta tarkistetaan edellytykset lippujen myöntämiselle. Epäselvissä tilanteissa lounaslippujen myöntämisestä päättää Osakunnan hallitus täytetyn hakemuksen perusteella. Ajatuksena on siis, että kuka tahansa osakunnan toimintaan osallistuva voi hyödyntää lounaslippuja vanhaan tapaan.

Myös myönnettäviin lounaslippujen määrään on tehty muutoksia. Lounaslippuja voi jatkossa hakea yhdellä päivystyskerralla 3 kappaletta, kuitenkin enimmillään 10 kappaletta kuukaudessa.  Vaikka lounaslippuja koskevat käytänteet muuttuvat, pysyvät ravintola-alennukset ennallaan. Ilman lounaslippujakin Manalan maukasta lounasta saa yhä hintaan 6,20 €. Voit tutustua tarkemmin kaikkiin ravintolaetuuksiin verkkosivuillamme.

Käytänteistä voi olla allekirjoittaneeseen tai Osakunnan hallitukseen yhteydessä matalalla kynnyksellä. Vastaamme mielellämme myös tarkentaviin kysymyksiin asian tiimoilta.

Ystävällisin terveisin,
Casper Enckell
PPO:n hallituksen puheenjohtaja
ppo-pj(at)helsinki.fi

Tulevia tapahtumia

Ei muita tapahtumia

Ajankohtaista

9.1.2024

Pohjalaisten Tanssikerhon kausikurssit alkavat 16.1

Lue lisää

9.1.2024

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat: avoimet harjoitukset & koelaulut 15.1 ja 22.1

Lue lisää

23.8.2023

Osakuntakuoro POL:n avoimet harjoitukset & koelaulut

Lue lisää